About Us

Pellentesque tincidunt tristique neque, eget venenatis enim gravida quis. Fusce at egestas libero. Cras convallis egestas ullamcorper suspens.

Postanite član Kung Fu Centra Zmaj Doboj, trenirajte najstariju borilačku vještinu iz koje su nastale skoro sve ostale vještine. Kung fu je otac svih borilačkih vještina. PAMETNO ODLUČI KO ĆE DA TE UČI !!!

NAŠE KLJUČNE KARAKTERISTIKE Naše ključne karakteristike

#1

NAŠA PRAVILA

KUNG FU CENTAR ZMAJ DOBOJ

 

U KUNG FU CENTRU ZMAJ DOBOJ !!!

MI NE POKLANJAMO CRNE POJASEVE DA VAM STVARAMO LAŽNU NADU JER VI ĆE TE ZASLUŽITI CRNI POJAS AKO VOLITE KUNG FU, IMATE VOLJE I ŽELJE DA GA TRENIRATE !!!

NIŠTA VAM NE ZNAČI CRNI POJAS NA DIPLOMI AKO ZNANJE NEMATE U GLAVI !!!

MI NE POKLANJAMO NA TAKMIČENJIMA ZLATNE MEDALJE DA BI VAS ZADRŽALI KAO ČLANA U KLUBU, JER LAŽNA ZLATNA MEDALJA MOŽE VAM NAŠTETITI SUTRA U STVARNOSTI !!!

KOD NAS NA TRENINGU JE MAKSIMALNO 10 ČLANOVA U JEDNOJ GRUPI JER NEMATE KORISTI AKO VAS JE 50 NA JEDNOM TRENINGU !!! TU KORIST IMAJU SAMO TRENERI KOJI ŽELE DA ŽIVE OD VAS I OD VEŠTINE,A NE ZA VAS I VEŠTINU !!!

MI NA TAKMIČENJIMA OBEZBEDIMO PRVO HRANU I PIĆE ZA TAKMIČARE – UČENIKE !!!

KOD NAS TRENIRAJU SVI KOJI ŽELE SRCEM TRENIRATI, MI NE GLEDAMO ČIJI SU RODITELJI BOGATI, A ČIJI SU SIROMAŠNI – TRENIRAJU ONI KOJI ĆE BITI ODANI KUNG FU VEŠTINI !!!

KOD NAS NEMA NACIONALNOSTI, VERE, BOJE KOŽE, SVI SMO ISTI MI PRIMAMO ZA ČLANOVE SAMO DECU, OMLADINU I LJUDE !!!

AKO VAM ODGOVARAJU OVA PRAVILA, DOBRO NAM DOŠLI VRATA SU VAM OTVORENA !!!

#2

Our Goals

Vitae auctor eu augue ut lectus. Malesuada pellentesque elit eget gravida, sit amet dictum sit amet justo donec enim.

#3

Why Us?

Convallis posuere morbi leo urna molestie at elementum. Nunc pulvinar sapien et ligula ullamcorper. Lorem donec massa sapien faucibus.

KUNG FU PAROLA !!!

BITNO JE ZNANJE, A NE ZVANJE !

NEMATE NIŠTA OD DIPLOME NA KOJOJ PIŠE DA STE MAJSTOR CRNI POJAS AKO STE JE DOBILI ILI KUPILI, ZVANJE BEZ ZNANJA RAVNO JE NULI ! BOLJE JE IMATI ZNANJE, A NE IMATI DIPLOMU NEGO IMATI DIPLOMU, A NE IMATI ZNANJE !

NAJBOLJE JE IMATI OBOJE, ALI DA BI TO IMALI NE TREBA VAM POZNANSTVO, VEZA U STRANCI, NOVAC ZA KUPOVINU DIPLOME, BOGATI RODITELJI DA PLATE TRENERIMA DIPLOMU, JAK POLOŽAJ U FIRMI, SKUP AUTO, VLASNIŠTVO FIRME, POTREBNO JE SAMO ONOLIKO NOVCA KOLIKO JE POTREBNO ZA MAJSTORA KOJI TE OBUČAVA NE GLEDAJUĆI VAŠE IMOVNO STANJE, IME I PREZIME, KOJE STE VERE I NACIONALNOSTI, KOJE BOJE VAM JE KOŽA, POTREBNA JE VAŠA ŽELJA, LJUBAV ZA USPEHOM, TALENAT, UPORNOST, ODRICANJE SVEGA NEVAŽNOG, REDOVNOST NA TRENINZIMA, UČENJE I KADA NISTE NA TRENINGU !

AKO IMATE TAKVE OSOBINE POŽURITE JAVITE NAM SE DA ŠTO PRE ZAPOČNEMO TRENINGE, VREME, MLADOST, ZDRAVLJE, SNAGA, FLEKSIBILNOST, RAVNOTEŽA, KONDICIJA, POKRETLJIVOST, KOORDINACIJA PA I ŽIVOT PROLAZE, NE ČEKAJU VAS DA SE ODLUČITE I DA POZAVRŠAVATE SVE OBAVEZE ŠTO JE NEMOGUĆE. JAVITE SE NA +387 64 40 50 444 , POSTANITE KUNG FU ZMAJ/ICA. NAUČI NEŠTO ŠTO U GRADU NIKO NE ZNA, NE UČI, NEMA U SVOM SPORTU ILI VEŠTINI OVO ŠTO MI IMAMO. NE SLUŠAJ DRUGE JER ONI ŽELE DA NE USPEŠ, SLUŠAJ SVOJE SRCE I KRENI NA KUNG FU. PAMETNO ODLUČI KO ĆE DA TE UČI !

DEJAN ZMAJ MITROVIĆ

+387 64 40 50 444

BITNO JE ZNANJE, A NE ZVANJE !

KROZ NAŠ KUNG FU CENTAR PROŠLO JE PREKO 1000 ČLANOVA, SAMO HRABRI, UPORNI, KOJI NE ODUSTAJU POSLE PRVE PREPREKE TRENIRAJU KUNG FU SVI OSTALI ODLAZE U POTRAGU ZA LAKŠIM SPORTOM GDE ĆE LAŽNO I SV. ! AKO IMATE ŽELJU DA NAUČITE I DA TO ZNANJE IMATE U GLAVI, A NE SAMO NA DIPLOMI VRATA SU VAM OTVORENA. NAMA JE BOLJE IMATI 5 PRAVIH UČENIKA NEGO 500 ONIH KOJI ŽELE BEZ ZNOJA DA POSTIGNU REZULTAT ! MI ŽIVIMO ZA KUNG FU, A NE OD KUNG FUA ! ZAPAMTITE SVAKI TRENER KOJI ŽELI SAMO DA ZARADI OD SPORTA TAJ TRENER VAS NEĆE NIČEMU NAUČITI, NJEMU JE BITAN SAMO NOVAC, A NE VI ILI VAŠE DETE !

DEJAN ZMAJ MITROVIĆ

OSNIVAČ I TRENER

Team

NAŠ TIM

Patrick Bradley

CEO/Founder

DEJAN ZMAJ MITROVIĆ

OSNIVAČ I TRENER

Philip Gilbert

VFX ARTIST

POPUST JEDAN MESEC ZA SVE NOVE ČLANOVE

KOJI GOD TRENING DA IZABERETE NA SVAKOM DOBIJATE JEDAN MESEC POPUST